Kirsten Just Mikkelsen

Tandlæge / klinikejer

Uddannet tandlæge i 1991 fra Århus Tandlægeskole. Har løbende taget efteruddannelser, tog Nobel Biocare certifikat til implantatbehandling i 1995. Købte egen klinik i 1996 og flyttede i 2007 ind i nyindrettede lokaler på nuværende adresse. Er medlem af ITI, som er en verdensomspændende organisation af tandlæger med særlig interesse i implantater og Dansk selskab for endodonti, som er en gruppe tandlæger som har særlige interesse for avancerede rodbehandlinger.
Har siddet i Dansk tandplejerforenings repræsentantskab i 12 år, i samarbejdsudvalget for Region Midt i 3 år, og har erfaring som visitator for klagesager.

Jane Thomsen

Tandplejer

Uddannet tandplejer i 1997 fra Århus Tandlægeskole. Har autorisation A fra 1998. Har løbende taget efteruddannelseskurser. Jane laver alm. Tandpleje behandlinger så som paradentosebehandlinger, alm. Tandrensninger, instruktion og vejledning i mundhygiejne. Derudover fixering af retentionstråd, påsætning af tandsmykker, og tilbyder akupunktur imod reflekser/opkast fornemmelse.

Nanna Aabenhuus Rasmussen

Klinikassistent/receptionist

Uddannet klinikassistent marts 2015. Almindelig klinikassistentarbejde, men styre bl.a. receptionen/ administrationen. Tager røntgenoptagelser. Tager aftryk til bideskinner og studiemodeller. Kan lægge bedøvelse med Calaject som kan lægge tilnærmelsesvis smertefri bedøvelse.

Qwestan Moradi

Klinikassistent

Uddannet klinikassistent Juli 2017.
Laver almindelig klinikassistent arbejde, men er derudover oplært i røntgenoptagelser, tager aftryk til bideskinne og laver studiemodeller.
Har taget kursus i almindelig tandrensning. Kan ligge bedøvelse med Calaject, som er tilnærmelsesvis smertefri.